Bet365 online sport fogadás

A curtainraiser egyik szakaszában Middlesbrough úgy nézett ki, mintha soha nem hagyták volna el a Premier League-t, annak ellenére, hogy hét éves szünetet tartottak. Mindazonáltal Álvaro Negredo először debütáló céllal emelte fel a Riverside tetőt, és Boro a játék végén Bet365 kissé lógott, és egy pont a megfelelő szezonra kezdett. Loyoy Fer későn ütközik, amikor Swansea megrontja Burnley legmagasabb repülését vissza.

Aitor Karanka figyelte a Middlesbrough-t, hogy korán kezdett játszani néhány pezsgő labdarúgást, és különösen lenyűgöző a Gastón Ramírez, és rengeteg biztató jel volt a Bet365 online sport fogadás spanyolnak, kivéve a Marten de roon.Negredo egy ragadozó ösztönzést mutatott be, miközben Middlesbrough védelme későn állt, amihez meg kellett szokniuk, hogy visszatérjenek a legmagasabb repüléshez.

A Riverside az optimizmus előtt elindult és a tavaly tavasszal eltörött időszak mindent elfelejtett, mint egy örökös pálya, miközben a bannerek Bet365 kioldódtak és egy repülőgép repült. Ez a pillanat már régóta volt a várakozásban, és Middlesbrough támogatói élvezni fogják.

Míg a szeszes italok magasak voltak, bizonytalan volt, hogy Karanka csapata kiálljon egy megalapította a Premier League oldalát, amely nemzetközi színvonalú.Middlesbrough-nak négy új játékosa volt a kiindulási sorrendben, de ha előzetesen meg volt győződve egy Bet365 átmeneti, gélesedő időszakról, akkor hamarosan elbomlott.

Boro kijött a blokkokból, és a jobb oldali oldal volt. az első félidőben, amikor egy gólt szereztek, és kétszer megüttek. Ramírez volt a kiemelkedő előadó, de Negredo hálás lesz a 11 perccel a Teesside karrierjéért.

Albert Adomah kiváló csapatmozdulatok középpontjában állt, és a labdát középpályán visszanyerte, balra, egy magas keresztet sodródva a hátsó posztra, ahol Ramírez Bet365 emelkedett a cél felé. Negredo, aki a 2013-14-es szezonban a Manchester City-nél 30 bajnokságban kilenc gólt szerzett, a megfelelő időben volt a megfelelő időben, és a labdát a vállával összekapcsolta.Facebook Twitter Pinterest Álvaro Negredo korai hatást gyakorol a Premier League visszatérésére, még akkor is, ha a cél nem volt a legcsodálatosabb. Fénykép: Steve Welsh / Getty Images

„Fontos, hogy legyőzze, ha csatár vagy, különösen Álvaro számára” – mondta Karanka. – Amikor aláírtuk, azt mondtam, hogy vissza kell állítania a bizalmát. Talán el kellett volna nyerni a játékot, de nem feledkezhetünk meg arról, hogy három hónappal ezelőtt játszottunk a Bet365 bajnokságban.Én több mint elégedett vagyok. ”

Az egyetlen komoly csapást Middlesbrough-nak a 18. percben érte el, amikor a 12 kilométeres nyári aláírást az Atalanta-tól, De Roon-tól kényszerítette, mégis Adam Forshaw Victor Valdés, egy másik debütáló, ritkán hívták fel a fellépést a Middlesbrough gólban, és Karanka férfiak két félidőben voltak, Ramírez eldobta a vállát, hogy megverje Ryan Shawcrossot mielőtt egy bal lábas lövésbe ütközött a posztra; és egy sarokkal ismét megütötte a faipari munkát.

A játék mintája azonban megváltozott.Stoke elkezdte irányítani a labdát, és bár Middlesbrough elégedett volt a szünetben, az ólomukat Bet365 hamarosan felszámolták. szeletelt széles, de ez egy olyan minőség volt, ami szintet hozott nekik. Adam Clayton utazása ellenére előnyben részesült. Shaqiri precíz erőfeszítést hajtott végre Valdés baloldali posztjánál, a korábbi Barcelona kapus pedig elhomályosodott. megérdemeltük. Erősnek és dinamikusnak látszottunk, és azt mutatja, hogy a szezon Bet365 előtti előkészítése jól ment.Shaq számára nagy év, azt hiszem, érzékeli ezt. ”Southampton rally Watford ellen, de nem tudja kihasználni a Ben Watson red-t.